LATEST POSTS

10/recent/ticker-posts

GK MINI MOCK TEST

 GK/GS MINI MOCK



1. WORLD OZONE DAY





ANSWER= A

 

2.NO TOBACCO DAY(WORLD)





ANSWER= B

 

3.land of kangaroo





ANSWER= C

 

4.NATIONAL GAME OF BRITAIN





ANSWER= B

 

5.Bhageli Bihu is regional festival of





ANSWER= A

 

6.national youth day





ANSWER= C

 

7. Jai jawan jai kisan slogan given by





ANSWER= C

 

8.. BENGAL'S SORROW





ANSWER= A

 

9. SARNATH TEMPLE SITUATED IN





ANSWER= A

 

10. ALL INDIA RADIO WAS NAMED AKASHVANI IN





ANSWER= D

Post a Comment

0 Comments

Contact Us/ON DEMAND

Name

Email *

Message *

close